Sufleu de fructe cu smantana si frisca
PrinteazaSufleu de fructe cu smantana si frisca din: sare, frisca, coacaze, faina de grau integrala, praf de copt, oua, zahar fin, zahar pudra.
Ingrediente:
- un praf sare
- 250 ml frişcă
- 500 g coacăze (roşii, albe, negre)
- 320 g făină de grâu integrală
- 1 plic praf de copt
- 4 ouă
- 210 g zahar fin
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu praf de copt şi se pune deoparte. Se bat ouăle şi se adaugă treptat zahăr şi un praf de sare. Se înglobează amestecul de făină, apoi frişca şi se frământă un aluat. Se aşază într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu făină.
Se presară în formă fructe şi se aşază în cuptorul încins la 180°C; se coace cca 25-30 min. Se scoate sufleul din cuptor şi se lasă să se răcească pe un grătar de prăjituri. Se taie felii şi se presară zahăr pudră.
Sufleu de fructe cu smantana si frisca
Pofta buna!