Sufleu de gulii cu costiţă
PrinteazaSufleu de gulii cu costiţă din: pulpa de porc, telemea, smantana, frunze de spanac, patrunjel, ulei de masline, sare si piper.
- 150 g pulpa de porc fara os
- 200 g telemea rasa
- 150 g smantana
- 500 g frunze de spanac
- patrunjel
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incingi cuporul îa 220°C. Ceapa şl usturoiul le cureţi şl le speli, apoi le toci mărunt şl le căleşti în ulei. Tai cuburi mici costiţa.
Cureţi guliile şi morcovii, le speli şl le tai felii şi cuburi, apoi le opăreşti în apă sărată timp de 5 minute. Legumele, costiţa, ceapa şl usturoiul le pui într-o formă de sufleu unsă cu grăsime.
Asezonezi cu sare, piper şi ierburile. Amesteci într-un castron smântână şi laptele şi le adaugi peste sufleu. Presari deasupra brânză rasă şl grămăjoare mici de unt. Coci sufletul 35 de minute fără să deschizi usa cuptorului.
Pofta buna!