Sufleu de gulii cu smantana si cascaval

Printeaza

Sufleu de gulii cu smantana si cascaval din: gulii, unt, boia dulce, sare, bacon, smantana, cascaval.

Ingrediente:Sufleu_de_gulii_cu_smantana_si_cascaval

  • 6 gulii
  • 40 g unt
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • 150 g bacon
  • 300 ml smantana dulce grasa
  • 100 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se curăţă gulia şi se îndepărtează părţile lemnoase; se spală şi se taie cuburi. Se încinge untul într-o cratiţă şi se aşază înăuntru cuburile de gulie; se pudrează cu sare şi boia şi se călesc cca 20 min. Se adaugă eventual puţină apă.

Intre timp se taie cuburi baconul şi se adaugă la gulie; se călesc împreună cca 10 min. Se aşază totul într-o formă de sufleu şi se toarnă deasupra smântână; se presară caşcaval. Se coace sufleul cca 20 min. în cuptorul încins la 180 °C.

Se serveşte ca fel principal, eventual însoţit de cartofi.

Sufleu de gulii cu smantana si cascaval

Sufleu_de_gulii_cu_smantana_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.