Sufleu de legume cu branză

Printeaza

O reteta de sufleu din amestec de legume, cartofi, rosii, branza sarata de oaie, smantana, oua, faina, gris, sare si piper.

Ingrediente:Sufleu de legume cu branză

  • amestec de legu­me (conppidă, broccoli, morcovi, mazăre, fasole verde)
  • 3 cartofi mij­locii
  • 2 roşii întregi din buli­on
  • 30 g brânză sărată de oaie
  • 200 g smântână
  • 3 ouă
  • 2-3 linguri rase de făină
  • 3 linguriţe griş
  • piper
  • mărar

 

Mod de preparare:

Dacă foloseşti legume proaspete, le opăreşti mai întâi puţin în apă cu sare, iar dacă legumele sunt con­gelate, le speli sub un jet de apă şi le laşi la scurs. Fierbi cartofii pe jumătate, îi tai în 4 şi îi adaugi peste legume.

Dai brânza de oaie pe răzătoarea mare sau o sfărâmi cu furculiţa, apoi o amesteci cu smântână şi cu mărarul până se omogenizează. Peste amestec adaugi cele 3 găl­benuşuri, iar albuşurile le baţi spumă cu un praf de sare şi le încorporezi şi pe aces­tea.

Adaugi făină, puţin piper şi griş. Amesteci uşor, apoi adaugi şi legumele. Ungi o tavă termorezistentă cu unt, torni sufleul şi ornezi cu roşii şi morcovi, după plac. Dai la cuptor timp de 20 minute. Poţi consuma acest sufleu ca garnitură sau ca atare.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • sufleu de legume cu branza
  • sufleu de legume la cuptor
  • sufleuri de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.