Sufleu de morcovi cu branza de vaci

Printeaza

Sufleu de morcovi cu branza de vaci din: morcovi, branza, ou, unt, lapte, pesmet.

Ingrediente:Sufleu de morcovi cu branza de vaci

  • 150 g morcovi
  • 50 g branză de vaci
  • 1 ou
  • 10 g unt
  • 50 ml lapte
  • pesmet

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii, se spală, se dau pe râzătoare şi se călesc in unt şi puţină apă, pe marginea maşinii. Se sting cu laptele şi se lasă să se înă­buşă pană se înmoaie, fără să scadă prea tare.

Se iau de pe foc şi se lasă să se răcească, apoi se dau prin sită împreună cu branza de vaci. Se amestecă cu gălbenuşul, cu albuşul bătut spumă şi se toarnă în forma unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Se coace la cuptor, în baia de apă, 30-40 de minute, la un foc mai tare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.