Sufleu de morcovi cu branza si lapte

Printeaza

Sufleu de morcovi cu branza si lapte din: morcovi, ouă, unt, brânză dulce de vacă, tablete zaharină, lapte.

Sufleu de morcovi cu branza si lapte

Ingrediente:

  • 1,2 kg morcovi
  • 5 ouă
  • 100 g unt
  • 200 g brânză dulce de vacă
  • 3-4 tablete zaharină
  • lapte

Mod de preparare:

Se trec morcovii prin râzătoare şi se pun la fiert înăbuşit, cu apă puţină.

Când sunt gata, se pasează printr-o sită şi li se adaugă amestecul omogen preparat din untul topit, gălbenu­şurile, brânza şi tabletele de zaharină, dizolvate anterior în puţin lapte.

Se amestecă uşor şi se adaugă treptat albuşurile bătute spumă separat. Se aşează compoziţia în forma bine unsă şi se fierbe la bain-marie, în cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.