Sufleu de morcovi
PrinteazaSufleu de morcovi din: morcovi, unt, branza, iaurt.
- 2 morcovi
- 4 linguri unt
- 200 g brânză
- 1 cană iaurt
Mod de preparare:
Toci morcovul rondele subţiri şi îl pui într-o tigaie care poate fi dată la cuptor. Morcovii mai fragezi pot fi lăsaţi ca atare, cei mai tari trebuie să fie fierţi înainte. Dacă tigaia este una în care se lipeşte compoziţia, atunci o poţi unge cu unt. Adaugi untul tăiat cubuleţe şi, pe deasupra, brânza rasă. Poţi folosi brânza de vaci, de oaie sau orice fel de brânză dulce ori foarte puţin sărată, care îi place copilului.
Adaugi iaurtul, astfel încât să acopere restul ingredientelor, fără să amesteci compoziţia.
Sufleu de morcovi
Pofta buna!