Sufleu de oua

Printeaza

 

O reteta usoara de sufleu de oua, lapte, unt, faina, cascaval si piper se serveste ca aperitiv.

Ingrediente: Sufleu de oua

  • 15 ouă
  • 1 l lapte
  • 3 linguri unt
  • 5 linguri făină
  • 3-4 linguri caşcaval sau telemea rasă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi 10 ouă şi când sunt gata, le treci sub un jet de apă rece şi le cureţi. Rumeneşti făina în unt, stingi cu lapte şi laşi sosul alb pe foc până se îngroaşă.

Il dai deoparte şi după ce s-a răcit îl amesteci cu brânza rasă şi cu 5 ouă bătute. Aşezi ouăle fierte într-o tavă, torni compoziţia cu sos alb şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.