Sufleu de paine cu ceapa

Printeaza

Sufleu de paine cu ceapa din: franzela, sunca, ceapa, lapte, patrunjel, cascaval, oua, unt, pesemt, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de paine cu ceapa

  • o franzelă de o zi
  • 200 g şuncă
  • o ceapa
  • 250 ml lapte
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 100 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 10 g unt
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pâinea se taie bucăţi care se pun într-un vas. Se clocoteşte laptele, se toarnă peste pâine şi se lasă să se îmbibe. Se adaugă apoi ceapa tocată mărunt, gălbenuşurile, şunca tăfetă cubulete, pătrunjelul tocat, sare şi piper.

Se bat albuşurile spumă, se adaugă, se amestecă uşor, se toarnă într-o formă de copt unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Se presară caşcavalul şi se lasă 30 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.