Sufleu de paine cu ceapa
PrinteazaSufleu de paine cu ceapa din: franzela, sunca, ceapa, lapte, patrunjel, cascaval, oua, unt, pesemt, sare, piper.
- o franzelă de o zi
- 200 g şuncă
- o ceapa
- 250 ml lapte
- 1/2 legătură pătrunjel
- 100 g caşcaval
- 3 ouă
- 10 g unt
- 2 linguri pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pâinea se taie bucăţi care se pun într-un vas. Se clocoteşte laptele, se toarnă peste pâine şi se lasă să se îmbibe. Se adaugă apoi ceapa tocată mărunt, gălbenuşurile, şunca tăfetă cubulete, pătrunjelul tocat, sare şi piper.
Se bat albuşurile spumă, se adaugă, se amestecă uşor, se toarnă într-o formă de copt unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.
Se presară caşcavalul şi se lasă 30 de minute la cuptor.
Pofta buna!