Sufleu de paste cu Camembert
PrinteazaSufleu de paste cu Camembert din: penne, sare, ceapa verde, dovlecel, ardei gras, sunca, ulei, piper, boia de ardei, patrunjel, banza camembert, oua, smantana si lapte.
- 350 g penne
- sare
- 2 cepe verzi
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras mic
- 200 g sunca fiarta
- 2 linguri ulei
- piper
- boia de ardei, dulce
- 1 lingura patrunjel
- 200 g branza camembert
- 3 oua
- 125 ml smantana
- 125 ml lapte
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi lăsaţi-le să se scurgă. Tăiaţi şunca fiartă cubuleţe.
Preîncălziţi cuptorul la 180°C.
Căliţi legumele 2-3 minute în ulei. Adăugaţi şunca şi prăjiţi-o puţin. Adăugaţi şi pastele şi condimentaţi-le cu sare, piper şi boia. Presăraţi apoi pătrunjelul.
Tăiaţi brânza camembert cuburi. Intr-o formă de sufleu unsă cu grăsime, puneţi pe rând 1/2 din amestecul de paste, apoi 1/2 din brânza camembert, aşezaţi cealaltă jumătate de paste, iar la final restul de brânză.
Amestecaţi ouăle, smântână, laptele, sarea şi piperul, turnaţi totul peste sufleu şi coaceţi-l 35 – 40 de minute.
Pofta buna!