Sufleu de peste cu legume

Printeaza

Sufleu de peste cu legume din: file de peste, telina, oua, morcovi, lapte, lamaie, faina, unt, sare, piper, capere.

Ingrediente:Sufleu_de_peste_cu_legume

  • 500 g file de peşte
  • 1 ţelină
  • 4 ouă
  • 1 morcov
  • 200 ml lapte
  • 1 lămâie
  • 50 g făină
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • capere

 

Mod de preparare:

Cureţi fileurile de peşte de pieliţe, le speli, le tai cubuleţe şi le stropeşti cu zeamă de lămâie. Morcovul şi ţelina spălate şi curăţate le dai pe râzătoare. Baţi ouăle, adaugi laptele, făina, sare şi piper şi le amesteci bine.

Ungi cu unt şi tapetezi cu făină un vas de iena. Aşezi peştele, morcovul şi ţelina.Torni peste ele compoziţia făcută din lapte, ouă şi făină şi dai la cuptor 30 de minute. Serveşti sufleul cu capere.

Sufleu de peste cu legume

Sufleu_de_peste_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.