Sufleu de pui cu ciuperci si stevie

Printeaza

Sufleu de pui cu ciuperci si stevie din: piept de pui, ciuperci, faina, lapte, oua, usturoi, stevie, ceapa verde, unt, parmezan, nuca, sare, piper, oregano, castraveti, menta, smantana.

Ingrediente:Sufleu de pui cu ciuperci

  • un piept de pui
  • 300 g ciuperci
  • 60 g făină
  • 500 ml lapte dulce
  • 5 ouă, doi căţei de usturoi
  • o legătură ştevie
  • o legătură ceapă verde
  • 50 g unt
  • 100 g parmezan
  • 50 g miez de nucă
  • sare
  • piper
  • oregano
  • castraveţi verzi
  • mentă verde
  • smântână

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, se taie felii potrivit de groase şi se pun într-un bol. Pieptul de pui se dezosează, se fierbe în apă cu sare şi piper, apoi se taie cubuleţe sau fâşii subţiri.

Ceapa verde se curăţă, se spală, se taie rondele şi se pune într-un bol împreună cu ştevia spălată tăiată fâşii şi oregano. Se adaugă puiul şi ciupercile, usturoiul pisat, sare şi piper după gust.

Se toarnă laptele dulce amestecat cu făina, parmezanul, untul topit, miezul de nucă tocat şi se amestecă.

Separat se mixează ouăle până îşi dublează volumul, se toarnă peste ingredientele din bol şi se amestecă cu o lingură.

Se toarnă într-o formă unsă cu unt, se introduce în cuptorul încins şi se coace la foc mediu 20-25 de minute sau până când devine auriu şi compoziţia nu mai curge.

 

 

Sufleu de pui cu ciuperci

Sufleu de pui cu ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.