Sufleu de pui cu ciuperci

Printeaza

Sufleu de pui cu ciuperci

 Sufleu de pui cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 500 g ciuperci
  • 1 lamaie
  • 1 morcov
  • 200 g boabe de mazare
  • 200 g arpagic
  • 2 linguri cu unt
  • 3 oua
  • 1 lingura cu faina
  • 1 cescuta cu supa de legume
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spala pieptul de pui, dupa care taie-l fasii si condimenteaza-l. Taie ciupercile felii pe lungime. Stoarce peste ele jumatate de lamaie si lasa cam 15 minute.

Curata arpagicul si caleste-l in ulei. Adauga morcovul taiat cubulete, boabele de mazare fierte si fasiile de pui.

Lasa sa se rumeneasca putin si stinge cu 1 cescuta cu supa de legume. Pune toate aceste ingrediente tntr-un vas termorezistent uns cu unt. Toarna deaupra ouale batute cu faina si un praf de sare.

Lasa la cuptor aproximativ 25 de minute. Serveste cat este cald.

Sufleu de pui cu ciuperci

Sufleu de pui cu ciuperci.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.