Sufleu de vanilie cu unt

Printeaza

Sufleu de vanilie

Ingrediente:Sufleu de vanilie cu unt

  • 1 pahar lapte
  • 1/2 baton vanilie
  • 30 g unt
  • 6 ouă
  • 100 g zahăr
  • 2 linguriţe de făină de cartofi

 

Mod de preparare:

Laptele, făina, zahărul, 10 g unt, 3 gălbenuşuri şi vanilia se pun la foc şi se amestecă pînă se îngroaşă, apoi se mai pun 3 gălbenuşuri.

Albuşul se bate spumă tare şi se amestecă cu compoziţia de mai sus cînd este încă fier­binte.

Se unge cu unt un vas de sufleu şi se dă la cuptor moderat cu 15 mi­nute înainte de a fi servit.

Se răstoarnă pe un platou, se pudrează cu zahăr farin şi se serveşte cu frişcă bătută spumă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.