Sufleu de broccoli cu branzica de vaci din: broccoli, branza de vaci, oua, smantana, legume deshidratate, sare, ulei, piper verde, piper Sichuan, lamaie. Ingrediente: 250 g broccoli verde 150 g brânză de vaci 2-3 ouă 1 lingură smântână 1 linguriţă legume deshidratate sare ulei de măsline piper verde şi piper Sichuan coajă de lămâie rasă […]
Sufleu delicios de conopida si broccoli
PrinteazaSufleu delicios de conopida si broccoli din: oua, faina, ulei, conopida, broccoli, lapte, unt, sare, piper.
- 4 ouă
- 4 linguri făină
- 4 linguri ulei
- 250 g conopidă
- 250 g broccoli
- lapte cât cuprinde
- unt pentru uns tava
- sare
- piper
Mod de preparare:
Desfaci conopida şi broccoli în bucheţele şi le ţii în apă cu sare 10 minute. Le pui la fiert în apă cu puţină sare 5-10 minute. Scurgi de apă şi laşi să se răcească.
Rumeneşti făina în uleiul încins, adaugi lapte, amestecând continuu, până obţii un sos mai gros, dar care curge. Dai să se răcească, după care adaugi gălbenuşurile.
Baţi albuşurile spumă tare şi le încorporezi uşor in sos, amestecând de jos în sus şi condimentezi cu sare şi piper.
Ungi o tavă termorezistentă cu unt şi o tapetezi cu faină, torni jumătate din compoziţia de ou, aşezi broccoli şi conopida tăiate, iar peste ele torni compoziţia rămasă.
Introduci la cuptor circa 40-50 de minute, la foc mic, fără să deschizi uşa cuptorului.
Sufleu delicios de conopida si broccoli
Pofta buna!
poate iti place si:
Sufleu de broccoli cu branzica de vaci
Pofta buna!