Sufleu delicios de caise

Printeaza

Sufleu delicios de caise din: albus, marmelada, zahar, unt.

Ingrediente:Sufleu delicios de caise

  • 2 albuşuri
  • 100 g marmeladă de caise
  • 180 g zahăr pudră
  • unt pentru uns

Mod de preparare:

Albuşurile cu zahărul pudră se pun înttr-un castron, se bat bine până se obţine o spumă foarte tare. In acest timp se încor­porează în spumă, încetul cu încetul, marmelada de caise.

Când spuma a devenit tare, compoziţia see pune într-o formă unsă cu unt. Deasupra se trag cu furculiţiţa dungi neregulate, se presară puţin zahăr pudră şi se coacte la foc mic fără a închide uşa cuptorului complet.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.