Sushi cu Anghilă – Rețeta Perfectă pentru Un Gust Autentic Japonez – Sushi-ul cu anghilă, cunoscut și sub numele de Unagi Sushi, este o delicatesă japoneză apreciată pentru aroma sa distinctă și textura catifelată. Anghila (unagi) este gătită și glazurată cu un sos dulce de soia, transformând-o într-un ingredient perfect pentru sushi. Această rețetă îți […]
Sufleu de dovlecei cu smantana si patrunjel
PrinteazaSufleu de dovlecei cu smantana si patrunjel din: dovlecei, cascaval, oua, faina, smantana, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 dovlecei
- 200 g cascaval
- 6 oua
- 2 linguri faina
- 300 g smantana
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Sufleu de dovlecei cu smantana si patrunjel: Speli doi dovlecei ii tai fasii pe lung si ii oparesti in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Ii scoti si ii lasi la scurs. Cureti de coaja dovleceii ramasi si ii dai pe razatoarea mare.
Il amesteci cu galbenusurile, smantana, faina, patrunjelul, tocat si cascavalul ras si cndimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Bati albusurile cu sare si le amesteci usror in compozitia de dovlecel. Intr-o corma de ceramica unsa si tapetata, pui un strat de compozitie cu cascaval si oua, asezi fasii de dovlecel si torni restul compozitiei. Dai la cutor 50 de minute, la foc mic.
Pofta buna!
Sepie cu Sos de Rosii si Busuioc
Sepie cu Sos de Rosii si Busuioc – este o reteta rafinata si delicioasa, inspirata din bucataria mediteraneana. Aceasta combinatie savuroasa aduce impreuna gustul delicat al sepiei cu aromele intense ale rosiilor si busuiocului proaspat. Preparatul este perfect pentru o cina romantica sau pentru a impresiona invitatii la o masa speciala. Ingrediente: 500 g sepie […]