Sufleu de dovlecel cu lapte si pesment

Printeaza

Sufleu de dovlecel cu lapte si pesment din: dovlecei, pesmet alb, lapte, ouă, unt.

 

Igrediente:

  • 3 kg dovlecei proaspeţi
  • 150 g pesmet alb
  • 500 ml lapte
  • 5 ouă
  • 50 g unt

Mod de preparare:

Sufleu de dovlecel cu lapte si pesment: Se curăţă dovleceii de coajă şi se taie felii. Se pun apoi la fiert înăbuşit, cu puţină apă şi lapte.

Când au fiert, se pasează uşor. Se pun pesmetul, gălbenuşurile şi untul.

Se amestecă bine. La sfârşit, se adaugă şi albuşurile bătute spumă.

Se pune toată compoziţia într-o formă bine unsă şi se fierbe în bain-marie, la cuptor.

Se serveşte imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.