Sufleu de dovlecel din: oua, faina, lapte, branza, dovlecei, ulei sau unt. Ingrediente: 5 ouă crude 2 linguri făină 1 cană lapte (1/4 I) 4 linguri brânză rasă (sau caşcaval) 3-4 dovlecei ulei sau unt Mod de preparare: Se pregăteşte la fel ca sufleul de conopidă, numai că în locul conopidei se folosesc dovleceii fierţi, […]
Sufleu de dovlecel cu lapte si pesment din: dovlecei, pesmet alb, lapte, ouă, unt. Igrediente: 3 kg dovlecei proaspeţi 150 g pesmet alb 500 ml lapte 5 ouă 50 g unt Mod de preparare: Se curăţă dovleceii de coajă şi se taie felii. Se pun apoi la fiert înăbuşit, cu puţină apă şi lapte. Când […]
Sufleu de dovlecel cu paine, telemea si lapte din: dovlecei, oua, miez de paine, lapte, telemea, unt, ulei, piper, sare. Ingrediente: 200 g dovlecei 3 ouă 50 g miez de pâine 150 ml lapte 100 g telemea 50 g unt 1 lingură ulei piper sare Mod de preparare: Dovleceii tăiaţi rondele îi căleşti uşor în ulei, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.