Sufleu de ficat de pasăre
PrinteazaSufleu de ficat de pasăre din: ficat de pasare, faina, oua, unt, lapte, sare si piper.
Ingrediente:
- 300 g ficat pasare
- 100 g faina
- 6 oua
- 150 g unt
- 300 ml lapte
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Cureţi ficatul, îl speli, îl zvânţi bine cu un prosop şi îl înăbuşi în 30 g de unt bine încins.
Scurgi apoi ficatul şi, după ce s-a răcit, îl dai prin maşina de tocat.
Prepari separat un sos alb format din 100 g unt, făină şi lapte.
Amesteci pasta de ficat cu sosul alb, sare, piper, gălbenuşuri şi, la sfârşit, cu gălbenuşurile bătute spumă.
Torni amestecul intr-o tava tapetata cu unt si dai la cuptorul bine incins, timp de 20 de minute.
Sufleu de ficat de pasăre
Pofta buna!