Chiftele de Porc Aromate cu Chimen și Mărar din: carne de porc, ou, pesmet, chimen, marar, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă promite nu doar o experiență gustativă deosebită, ci și o masă echilibrată din punct de vedere nutrițional, fiind perfectă pentru o cină în familie sau ca parte a unui bufet la o […]
Sufleu de gulii cu bacon si boia
PrinteazaSufleu de gulii cu bacon si boia din: gulii, unt, boia dulce, sare, bacon, smântână dulce grasă, caşcaval.
Ingrediente:
- 6 gulii
- 40 g unt
- 1 linguriţă boia dulce
- sare
- 150 g bacon
- 300 ml smântână dulce grasă (30% grăsime)
- 100 g caşcaval ras
Mod de preparare:
curăţă gulia şi se îndepărtează părţile lemnoase; se spală şi se taie cuburi.
încinge untul într-o cratiţă şi se aşază înăuntru cuburile de gulie; se pudrează cu sare şi boia şi se călesc cca 20 min.
adaugă eventual puţină apă.
Intre timp se taie cuburi baconul şi se adaugă la gulie; se călesc împreună cca 10 min.
aşază totul într-o formă de sufleu şi se toarnă deasupra smântână; se presară caşcaval.
coace sufleul cca 20 min. în cuptorul încins la 180 °C.
serveşte ca fel principal, eventual însoţit de cartofi.
Sufleu de gulii cu bacon si boia
Pofta buna!
Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass
Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass din: aripioare de rechin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, lemongrass, supa de pui, smantana, sare, piper, coriandru. Supa de aripioare de rechin este un preparat tradițional asiatic apreciat pentru textura sa bogată și gustul delicat. Această rețetă reinterpretată oferă o versiune modernă a supei, infuzând […]