Sufleu de gulii

Printeaza

Sufleu de gulii din: gulii, smantana, oua, pesmet, unt, faina, sare, piper, cascaval, bulion.

Sufleu de gulii_04

Sufleu de gulii

 

Ingrediente:

  • 500 g gulii
  • 2 pahare smantana
  • 7 oua
  • 1 lingura pesmet

pentru sos:

  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cascaval ras
  • 3 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Faci un piure din gulii şi îl amesteci cu smântână. Prepari apoi un sos din ingredientele enumerate mai sus şi îl adaugi peste gulii. Pui compoziţia pe foc şi laşi să fiarbă timp de 15 minute, după care laşi să se răcească.

Sufleu de gulii

Când s-a răcit compoziţia, adaugi cele 7 gălbenuşuri, apoi albuşurile bătute spumă. Amesteci uşor până se omogenizează. Torni compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. O coci aproximativ 40 de minute si o servesti imediat.

Sufleu de gulii_03

Sufleu de gulii_04

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.