Sufleu japonez (varianta)

Printeaza

Sufleu japonez

Ingrediente:Sufleu japonez (varianta)

  • 200 g unt
  • 100 g ciocolată sau cacao
  • 200 g zahăr pudră
  • 1 lin­gură făină
  • 4 ouă
  • unt şi făină pentri formă

 

Mod de preparare:

Se freacă untul cu zahărul ca o cremăşi cu gălbenuşurile adăugate unul cîte unul. Se adaugă apoi ciocolata sau cacaua, făina, iar după ce se amestecă, şi spuma de la albuşuri.

Compoziţia se toarnă într-o formă specială cu capac, ermetic închisă (forma se unge cu unt şi se presară cu făină).

Această formă se introduce într-un vas cu apă clocotităşi se lasă pefoc la fiert 30 min.

Se serveşte rece cu sos de vanilie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.