Sufleu cu lapte

Printeaza

Sufleu cu lapte

Ingrediente:

  • 300 g lapte
  • 100 g zahăr
  • 40 g făină de cartofi
  • 30 g unt
  • 4 ouă
  • un vîrf de cuţit sare

 

Mod de preparare:

Sufleu cu lapte: Se pune la fiert laptele cu zahărul cînd fierbe laptele se adaugă făina de cartofi amestecată cu puţin lapte rece în alt vas.

Se lasă să clocotească totul timp de 2 min, apoi se ia de pe foc şi se adaugă untul, sarea gălbenuşurile unul cîte unul, amestecînd mereu, iar la sfîrşit albuşurile bătute spumă.

Se pune totul în forma pentru sufleu unsăşi se dă la copt (cam 20 min). Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.