Sufleu cu legume şi cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu cu legume si cartofi din: cartofi, ceapa, praz, morcovi, dovlecel, sare, unt, piper, oua, smantana, verdeata si bacon.

Ingrediente:Sufleu cu legume şi cartofi

  • 800 g de cartofi
  • 2 cepe
  • 3 fire de praz
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • sare
  • 2 linguri de unt
  • piper
  • 2 ouă
  • 250 ml de smântână
  • 1 lingură de verdeaţă tocată
  • 50 g de bacon

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii, apoi tăiaţi-i rondele. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Curaţaţi şi tăiaţi legumele mic. Opăriţi morcovii cca 5 minute, apoi scurgeţi-i. Preîncălziţi cuptorul la 180°C.

Incingeţi untul şi prăjiţi acolo cartofii. La final, adăugaţi ceapa şi prăjiţi-o. Adăugaţi, de asemenea, şi legumele, condimentaţi totul după gust şi puneţi sufleul în formă. Bateţi ouăle, laptele şi verdeaţa, condimentaţi şi turnaţi sosul peste amestecul cu legume şi cartofi.

Tăiaţi şunca bucăţi, presăraţi-o peste sufleu şi coaceţi-l cca. 25 de minute.

Sufleu cu legume şi cartofi

Sufleu cu legume şi cartofi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.