Sufleu cu legume şi kaiser
PrinteazaSufleu cu legume şi kaiser
- 4-5 cartofi mari
- 1 tulpină mare de praz
- 500 g roşii
- 200 g kaiser
- sare, piper
- 200 g smântână fermentată
- 2 ouă
- 100 g brânză pentru pizza
Preparare:
Pregătiţi legumele şi tăiaţi cartofii şi prazul felii rotunde de circa 1/2 cm grosime. Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja şi tăiaţi-le felii rotunde. Tăiaţi kaiserul cubuleţe. Incingeţi cuptorul la 200°C.
Ungeţi o formă cu grăsime şi aşezaţi legumele în forma ţiglelor de pe acoperiş. Adăugaţi sarea, piperul şi bucăţelele de kaiser. Bateţi smântână şi ouăle, condimentaţi-le şi turnaţi amestecul peste sufleu.
Presăraţi brânza şi coaceţi sufleul 30-40 de minute, eventual acoperiţi-l cu un capac. Ornaţi-l, eventual, cu puţină verdeaţă.
Pofta buna!