din: oase de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, frunze de dafin, sare, piper, patrunjel. Ingrediente 1 kg oase de porc (preferabil cu gelatină, cum ar fi picioare sau cap) 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă mare 2-3 frunze de dafin Sare și piper după gust Câteva fire de […]
Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan
PrinteazaSufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan din: macaroane, sare, piept de curcan, ceapa, ardei gras, ulei, piper, pulpa de rosii, cascaval, oua, galbenus si smantana.
Ingrediente:
- 250 g macaroane
- sare
- 400 g file de piept de curcan
- 4 cepe
- 1 kg ardei gras
- 2 linguri ulei
- piper
- 100 g pulpa de rosii
- 200 g cascaval ras
- 4 oua
- 1 galbenus
- 150 g smantana
Mod de preparare:
Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan: Pastele se fierb al dente într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
încinge cuptorul la 200°C. spală puţin carnea sub jet de apă rece şi se şterge; se taie cubuleţe. pregătesc legumele.
Ceapa se taie felii, ardeiul gras se taie cubuleţe. trec pastele prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.
încinge uleiul şi se prăjesc cuburile de curcan, amestecând; se condimentează, se scot.
adaugă în grăsimea de la prăjit ceapa tocată şi cuburile de ardei gras şi se călesc 3-4 min.
Se adaugă pulpa de roşii şi se condimentează. într-o formă de sufleu unsă se aşază paste, carne, legume şi 100 g caşcaval ras.
amestecă ouăle cu gălbenuşul şi smântână.
condimentează şi se toarnă în formă; se presară restul de caşcaval şi se coace 45 min. Se ornează după fantezie.
Pofta buna!
Gin Tonic cu Căpșuni: O Băutură Răcoritoare
O Băutură Răcoritoare din: gin tonic, apa tonica, capsuni, lime, gheata, frunze de menta, sirop de capsuni. Ingrediente: 50ml gin 150ml apa tonica 3-4 căpșuni proaspete, tăiate în sferturi 1 felie de lime Cuburi de gheață O mână de frunze de mentă proaspete Zahăr sau sirop de căpșuni (opțional) Mod de […]
Pofta buna!