Sufleu cu morcovi si carne tocată
PrinteazaSufleu cu morcovi si carne tocata din: chifle, oua, morcovi, ceapa, usturoi, patrunjel, amestec de carne tocata, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 chifle vechi de 1 zi
- 4 ouă
- 3 morcovi de dimensiuni medii
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- 500 g de amestec de carne tocată
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi chiflele felii subţiri şi aşezaţi-le într-un castron mare. Bateţi ouăle, turnaţi-le peste feliile de pâine şi lăsa- ţi-le cca. 10 minute să se înmoaie. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi morcovii şi tăiaţi-i rondele. Curăţaţi ceapa şi us¬turoiul, apoi pătrunjelul.
Tocaţi totul mărunt, apoi adăugaţi-le peste pâine împreună cu amestecul de carne tocată şi frământaţi. Condimentaţi cu sare şi piper.
Puneţi amestecul de mai sus într-o formă de sufleu şi coaceţi-l cca. 30 de minute. Se potriveşte foarte bine cu o baghetă crocantă.
Sufleu cu morcovi si carne tocată
Pofta buna!