Sufleu cu morcovi si carne tocată

Printeaza

Sufleu cu morcovi si carne tocata din: chifle, oua, morcovi, ceapa, usturoi, patrunjel, amestec de carne tocata, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 chifle vechi de 1 zi
  • 4 ouă
  • 3 morcovi de dimensiuni medii
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 500 g de amestec de carne tocată
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi chiflele felii subţiri şi aşezaţi-le într-un castron mare. Bateţi ouăle, turnaţi-le peste feliile de pâine şi lăsa- ţi-le cca. 10 minute să se înmoaie. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi morcovii şi tăiaţi-i rondele. Curăţaţi ceapa şi us¬turoiul, apoi pătrunjelul.

Tocaţi totul mărunt, apoi adăugaţi-le peste pâine împreună cu amestecul de carne tocată şi frământaţi. Condimentaţi cu sare şi piper.

Puneţi amestecul de mai sus într-o formă de sufleu şi coaceţi-l cca. 30 de minute. Se potriveşte foarte bine cu o baghetă crocantă.

Sufleu cu morcovi si carne tocată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.