Sufleu de morcovi cu nuci

Printeaza

Sufleu de morcovi cu nuci din: morcovi, ou, nuci, zeama şi coaja de lămâie, tablete zaharină.

 

Ingrediente:

  • 100 g morcovi
  • 1 ou
  • 1-2 linguri nuci, măcinate
  • zeama şi coaja rasă de la o jumătate de lămâie
  • 2 tablete zaharină

 

 

Mod de preparare:

Sufleu de morcovi cu nuci: Morcovii, curăţaţi, se fierb înăbuşit, în apă puţină, până sunt aproape moi.

lasă să se răcească puţin şi se trec pe răzătoarea măruntă.

bate gălbenuşul, se adaugă nucile, zaha­rina dizolvată în apă caldă, zeama şi coaja rasă de lămâie şi albuşul bătut spumă.

coace în cuptor, o jumătate de oră, la foc potrivit. Se serveşte imediat

 

 

 

 

Sufleu de legume cu bacon

Sufleu de legume cu bacon din: bacon, ceapa verde, ghimbir, piper, oua, albus de ou, lapte, sare. Ingrediente: 6 felii de bacon fiert, tocat 1/2 cana ceapa verde, tocata 1 lingura de ghimbir, proaspat ras 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat 6 oua 4 albusuri de ou 1 cana lapte degresat 1/4 lingurita de sare […]

Sufleu de paste cu Camembert

Sufleu de paste cu Camembert din: penne, sare, ceapa verde, dovlecel, ardei gras, sunca, ulei, piper, boia de ardei, patrunjel, banza camembert, oua, smantana si lapte. Ingrediente: 350 g penne sare 2 cepe verzi 1 dovlecel 1 ardei gras mic 200 g sunca fiarta 2 linguri ulei piper boia de ardei, dulce 1 lingura patrunjel […]

Sufleu cu grapefruit si iaurt 

Sufleu cu grapefruit si iaurt din: grepfrut, iaurt, frisca, gelatina, zahar. Ingrediente: 1 grepfrut sucul de la 1 portocală 130 g iaurt natural 100 ml frişcă lichidă 12 g gelatină 1 lingură zahăr tos 1 lingură zahăr vanilat 120 ml apă caldă   Mod de preparare: Inmoi gelatina în apa caldă şi pui amestecul la foc […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.