poate iti place si:
Sufleu de morcovi cu portocala
PrinteazaSufleu de morcovi cu portocala din: morcovi, ou, coaja şi suc de portocală, tabletă zaharină.
Ingrediente:
- 100 g morcovi
- 1 ou
- coaja rasă şi sucul de la o portocală
- 1 tabletă zaharină
Mod de preparare:
Morcovii, curăţaţi, se fierb înăbuşit, în apă puţină, până sunt aproape moi.
Se lasă să se răcească puţin şi se trec pe râzătoare măruntă.
Se bate gălbenuşul, se adaugă zeama şi coaja rasă de portocală, zaharina dizolvată în apă caldă şi albuşul bătut spumă tare.
Se coace în cuptor, timp de o jumătate de oră, la foc potrivit.
Se serveşte imediat.
Pofta buna!
Tarta cu sufleu de lamaie
Tarta cu sufleu de lamaie din: faina, unt, zahar, oua, gelatina, lamaie, frisca, portocala. Ingrediente: Pentru blat: 200 g făină 100 g unt 50 g zahăr 1 ou coaja de la 1 lămâie 2 linguri zeamă de lămâie Pentru umplutură: 4 ouă 20 g gelatină 350 g zahăr 30 ml suc de lămâie 400 ml […]
Sufleu de spanac si cascaval
Sufleu de spanac si cascaval din: spanac, carne tocata, oua, lapte, faina, unt, sare, piper, cascaval, ou. Ingrediente: 400 g spanac congelat 100 g carne tocată 2 ouă 150 ml lapte 1 lingură făină 2 linguri unt sare piper 50 g caşcaval 1 gălbenuş 1 lingură margarină sau unt, pentru formă Mod de […]
Pofta buna!