Sufleu de paine cu pui

Printeaza

Sufleu de paine cu pui

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 8 felii de pâine
  • 8 felii de caşcaval
  • 3 roşii
  • 3 ouă
  • 4-5 linguri de lapte
  • nucşoară
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Sufleu de paine cu pui: Dezosezi pieptul de pui, apoi îl tai bucăţi ca pentru şniţele şi le laşi deoparte.

Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei până se aureşte, adaugi şi bucăţile de pui şi le laşi să se rumenească împreună.

Pui şi sare, piper şi condimente după gust. In acest timp opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai felii.

Ungi apoi un vas cu unt, pui carnea cu ceapa şi aşezi felii de pâine, felii de caşcaval şi de roşii ca ţiglele pe casă.

Baţi ouăle cu laptele, pui sare, piper si nucşoara, torni amestecul si dai sufleul la cuptor 25-30 de minute.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.