Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume
PrinteazaO reteta de sufleu de paste cu branza de vaci si legume din: paste, sare, rosii cherry, sunca de praga, oua, branza gouda, piper, cascaval si mazare.
- 250 g paste scurte spirale
- sare
- 125 g rosii cherry
- 100 g sunca de Praga
- 3 oua
- 500 g branza de vaci (branza gouda)
- piper
- 100 g cascaval moale
- 100 g mazare congelata
Mod de preparare:
Pastele se fireb conforma indicatiilor de pe ambalaj; se scurg si se trec prin jet de apa rece; se scurg din nou. Se spala si se taie jumatati rosiile cherry. Se taie cuburi sunca. Se încinge cuptorul la 200°C. Se separă ouăle.
Se amestecă într-un castron gălbenuşurile cu brânză de vaci; se sărează şi se piperează.
Se bat separat albuşurile şi se înglobează cu telul în brânza de vaci. Se rade jumătate din cantitatea de brânză Gouda şi se înglobează. Se unge o formă de sufleu.
Se amestecă pastele cu mazărea, şunca şi roşiile; se adaugă compoziţia de brânză şi se amestecă.
Se aşază toate într-o formă de sufleu; se presară deasupra restul de brânză Gouda şi se coace sufleul cca 30 min. Este gata când brânza de la suprafaţă începe să se topească – nu trebuie să se rumenească, deoarece îşi schimbă gustul şi devine amăruie.
Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume
Pofta buna!