Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume

Printeaza

O reteta de sufleu de paste cu branza de vaci si legume din: paste, sare, rosii cherry, sunca de praga, oua, branza gouda, piper, cascaval si mazare.

Ingrediente:Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume

  • 250 g paste scurte spirale
  • sare
  • 125 g rosii cherry
  • 100 g sunca de Praga
  • 3 oua
  • 500 g branza de vaci (branza gouda)
  • piper
  • 100 g cascaval moale
  • 100 g mazare congelata

 

Mod de preparare:

Pastele se fireb conforma indicatiilor de pe ambalaj; se scurg si se trec prin jet de apa rece; se scurg din nou. Se spala si se taie jumatati rosiile cherry. Se taie cuburi sunca. Se încinge cuptorul la 200°C. Se separă ouăle.

Se amestecă într-un castron gălbenuşurile cu brânză de vaci; se sărează şi se piperează.

Se bat separat albuşurile şi se înglobează cu telul în brânza de vaci. Se rade jumătate din cantitatea de brânză Gouda şi se înglobează. Se unge o formă de sufleu.

Se amestecă pastele cu mazărea, şunca şi roşiile; se adaugă compoziţia de brânză şi se amestecă.

Se aşază toate într-o formă de sufleu; se presară deasupra restul de brânză Gouda şi se coace sufleul cca 30 min. Este gata când brânza de la suprafaţă începe să se topească – nu trebuie să se rumenească, deoarece îşi schimbă gustul şi devine amăruie.

Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume

Sufleu de paste cu brânză de vaci şi legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.