Sufleu cu paste şi ciuperci

Printeaza

Sufleu cu paste şi ciuperci din: paste, sare, ciuperci champignon, sunca, ceapa, legume, unt, supa, crema de branza, lapte, oua si piper.

Ingrediente:

  • 350 g paste mai groase si scurte
  • sare
  • 400 g ciuperci champignon
  • 50 g sunca
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura unt
  • 150 g legume pentru supa
  • 100 ml supa
  • 250 g crema de branza
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiuni­lor de pe ambalaj. Pregătiţi ciupercile şi tăiaţi-le rondele

. Tăiaţi şunca şi ceapa mărunt şi căliţi-le în unt. Prăjiţi şi ciupercile până ce se evaporă tot lichidul care se formează.

Adăugaţi legumele, turnaţi supa şi fierbeţi totul la foc mic cea 5 minute.

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Scurgeţi pastele, amestecaţi-le cu legumele şi puneţi-le într-o formă de sufleu.

Amestecaţi crema de brânză, lap­tele, ouăle, sarea şi piperul. Turnaţi-le peste amestecul din formă si coaceti sufleul cea 35 de minute.

Ornaţi cu verdeaţă tocată.

Sufleu cu paste şi ciuperci

Sufleu_cu_paste_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.