Sufleu cu paste şi ciuperci
PrinteazaSufleu cu paste şi ciuperci din: paste, sare, ciuperci champignon, sunca, ceapa, legume, unt, supa, crema de branza, lapte, oua si piper.
Ingrediente:
- 350 g paste mai groase si scurte
- sare
- 400 g ciuperci champignon
- 50 g sunca
- 1 ceapa mare
- 1 lingura unt
- 150 g legume pentru supa
- 100 ml supa
- 250 g crema de branza
- 150 ml lapte
- 3 oua
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pregătiţi ciupercile şi tăiaţi-le rondele
. Tăiaţi şunca şi ceapa mărunt şi căliţi-le în unt. Prăjiţi şi ciupercile până ce se evaporă tot lichidul care se formează.
Adăugaţi legumele, turnaţi supa şi fierbeţi totul la foc mic cea 5 minute.
Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Scurgeţi pastele, amestecaţi-le cu legumele şi puneţi-le într-o formă de sufleu.
Amestecaţi crema de brânză, laptele, ouăle, sarea şi piperul. Turnaţi-le peste amestecul din formă si coaceti sufleul cea 35 de minute.
Ornaţi cu verdeaţă tocată.
Sufleu cu paste şi ciuperci
Pofta buna!