Sufleu de paste si varza
PrinteazaSufleu de paste si varza din: varza, macaroane, sare, rosii, ulei, busuioc, zahar, sunca, crema de branza, smantana, oua, branza.
Ingrediente:
- 300 g varză
- 400 g macaroane
- sare
- 500 g roşii pasate
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri busuioc tocat, piper
- 1 linguriţă zahăr
- 200 g şuncă fiartă
- 200 g cremă de brânză
- 100 ml smântână
- 3 ouă
- 120 g brânză rasă
Mod de Preparare Sufleu de paste si varza:
Tăiaţi varza fâşii. Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet.
Cu 5 minute înainte de final adăugaţi şi varza şi fierbeţi în continuare.
După aceea răsturnaţi totul într-o strecurătoare, turnaţi apă rece şi lăsaţi pastele şi varza să se scurgă.
Căliţi roşiile în ulei 5-7 minute. Adăugaţi busuiocul. Condimentaţi totul cu sare, piper şi zahăr, apoi adăugaţi şunca.
Incingeţi cuptorul la 200°C. Amestecaţi crema de brânză cu smântână, ouăle, 50 g brânză, sarea şi piperul.
Amestecaţi pastele, varza şi şunca, apoi aşezaţi totul într-o formă unsă în prealabil cu grăsime.
Turnaţi sosul de roşii peste ingredientele din formă. Turnaţi apoi şi amestecul cu ouă şi presăraţi brânza.
Coaceţi sufleul 35-40 de minute, apoi ornaţi-l după cum doriţi.
Pofta buna!