Sufleu de peste cu mazare
PrinteazaO reteta delicioasa de sufleu de peste cu mazare din: fileuri de peste, sare, piper, ceapa, banana, nuci, smantana, ou, praf de curry, nucsoara, boia, chutney de mango si mazare.
- 4 fileuri de peşte (a cca 200 g)
- sare
- piper
- 2 cepe
- 1 banană
- 100 g nuci de Cajou fără sare
- 200 ml smântână
- 1 ou
- 2 linguriţe praf de curry
- nucşoară
- boia
- 2 linguri chutney de mango
- 500 g mazăre congelată
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200 °C. Se spală peştele, se şterge şi se taie în cuburi potrivite. Se aşază într-o formă de sufleu unsă; se sărează şi se piperează. Se taie ceapa rondele şi se aşază deasupra. Se coace la cuptor 10 min.
Se decojeşte banana şi se taie mărunt. Se toacă nucile de Cajou. Se bate smântână cu ou, praf de curry, sare, piper, nucşoară, boia de ardei şi chutney de mango.
Se scoate forma din cuptor. Se repartizează peste peşte mazărea congelată, bananele şi nucile de Cajou. Se toarnă amestecul de ouă şi smântână; se mai coace sufleul 25 min.
Sufleu de peste cu mazare
Pofta buna!