Sufleu picant cu macaroane şi mazăre
PrinteazaO reteta de sufleu picant cu macaroane si mazare din: macaroane, sare, mazare, bacon, unt, parmezan si gouda.
- 500 g macaroane
- sare
- 200 g mazare tucata
- 200 g mazare obisnuita
- 100 g bacon
- 1 lingura unt
- cate 50 g parmezan ras si gouda
Mod de preparare:
Fierbeţi macaroanele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Fierbeţi şi mazărea în apa cu sare circa 3 minute. Rasturnati macaroanele intr-o strecuratoare pe care treceti-o pe sub jetul de apa rece, apoi lasati sa se scurga.
Preincalziti cuptorul la 180C. Taiati sunca fasii si caliti-o intr-o tigaie in unt. Adaugati mazarea si caliti alte 2 minute. Asezati macaroane intr-o forma de sufleu, apoi turnati amestecul de legume si sunca.
Presarati cu parmezan si gouda si dati sufleul 20 de minute la frigider. Se potriveste cu un sos de tomate.
Sufleu picant cu macaroane şi mazăre
Pofta buna!