Salată cu avocado și cușcuș din: avocado, castraveti, rosii, ardei, amestec de verdeturi, rucola, baby spanac, salata creata, branza, lamaie, ulei de masline, sare, piper, cuscus, ceapa rosie, condiment. Ingrediente: 1 avocado mare 2 castraveți 3 roșii 1 ardei verde 1/2 pungă amestec de verdețuri pentru salată: rucola, baby spanac și salată creață 150 […]
Sufleu de portocale
PrinteazaSufleu de portocale din: portocale, zahar, nuci, oua, unt, rom.
Ingrediente:
- 2 portocale
- 200 g zahăr
- 200 g nuci măcinate
- 4 ouă
- 30 g unt
- 1 lingură rom
Mod de preparare:
Separi ouăle şi freci bine gălbenuşurile cu zahăr şi cu coajă de portocală rasă. Adaugi nucile, prăjite puţin şi date prin maşina de tocat nuci.
Adaugi, după gust, 1 lingură de rom sau zeamă de lămâie, albuşurile bătute spumă şi, la urmă, portocala curăţată de pieliţe şi tăiata în cuburi mici.
Amesteci compoziţia şi o torni într-o formă unsă cu unt şi presărată cu zahăr tos. Coci sufleul la foc potrivit 20 minute şi îl servesti imediat.
Sufleu de portocale
Pofta buna!
Ciuperci umplute cu carne de carnati
Ciuperci umplute cu carne de carnati din: ciuperci, carnati, crema de branza. Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 kg carnati 1 pachet crema de branza Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile si indepartati cozile. Rumeniti carnea de carnati si amestecati cu crema de branza. Umpleti ciupercile si dati la […]