Sufleu de portocale

Printeaza

Sufleu de portocale din: portocale, zahar, nuci, oua, unt, rom.

Ingrediente:

  • 2 portocale
  • 200 g zahăr
  • 200 g nuci măcinate
  • 4 ouă
  • 30 g unt
  • 1 lingură rom

 

Mod de preparare:

Separi ouăle şi freci bine gălbenuşurile cu zahăr şi cu coajă de portocală rasă. Adaugi nucile, prăjite puţin şi date prin maşina de tocat nuci.

Adaugi, după gust, 1 lingură de rom sau zeamă de lămâie, albuşurile bătute spumă şi, la urmă, portocala curăţată de pieliţe şi tăiata în cuburi mici.

Amesteci compoziţia şi o torni într-o formă unsă cu unt şi presărată cu zahăr tos. Coci sufleul la foc potrivit 20 minute şi îl servesti imediat.

 

Sufleu de portocale

Sufleu_de_portocale

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Salată cu avocado și cușcuș

Salată cu avocado și cușcuș din: avocado, castraveti, rosii, ardei, amestec de verdeturi, rucola, baby spanac, salata creata, branza, lamaie, ulei de masline, sare, piper, cuscus, ceapa rosie, condiment.   Ingrediente: 1 avocado mare 2 castraveți 3 roșii 1 ardei verde 1/2 pungă amestec de verdețuri pentru salată: rucola, baby spanac și salată creață 150 […]

Ciuperci umplute cu carne de carnati

Ciuperci umplute cu carne de carnati din: ciuperci, carnati, crema de branza.   Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 kg carnati 1 pachet crema de branza     Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile si indepartati cozile. Rumeniti carnea de carnati si amestecati cu crema de branza. Umpleti ciupercile si dati la […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.