Sufleu de praz cu branza din: praz, unt, faina, lapte, branza, oua, sare, piper.
Prazul este o sursă bună de vitamine și minerale precum vitamina K, vitamina C, vitamina A, acid folic, potasiu și mangan. Aceste substanțe nutritive sunt esențiale pentru buna funcționare a organismului.
Prazul conține fibre dietetice, care pot contribui la sănătatea sistemului digestiv, reglarea glicemiei și menținerea senzației de sațietate.
Sufleu de praz cu emmenthal din: unt, ulei, praz, lapte, faina, oua, branza emmenthal, sare, piper. Ingrediente: 1 lingura unt 1 lingura ulei 3 linguri unt 2 fire praz, tocat 300ml lapte 25 gr faina 4 oua 75 gr branza emmenthal, rasa sare si piper Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180C. Ungeti cu […]
Sufleu de praz cu unt din: praz, lapte, unt, cascaval, oua, faina, sare, piper. Ingrediente: 600 g praz 300 g lapte 125 g unt 100 g caşcaval 6 ouă 100 g făină sare piper Mod de preparare: Se curăţă prazul, se spală, se taie în bucăţi potrivite şi se fierbe în apă cu sare. Se […]
Sufleu de praz cu cascaval din: praz, lapte, unt, cascaval, oua, faina, sare, piper. Ingrediente: 600 g praz 300 g lapte 125 g unt 100 g caşcaval 6 ouă 100 g făină sare piper Mod de preparare: Se curăţă prazul, se spală, se taie în bucăţi potrivite şi se fierbe în apă cu sare. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.