Sufleu de raci din: raci, sos alb, cascaval, sare, piper, oua.
Ingrediente:
20-25 raci
10 linguri sos alb
1 lingură caşcaval (parmezan)
sare
piper
2 oua
Mod de preparare:
Preparăm un sos alb, mai gros decît de obicei. Adăugăm caşcaval ras, sare şi piper.
Curăţăm gîturile de la racii fierţi, le tăiem în felii de 1-2 cm şi le punem în sosul alb.
Peste sos şi peste raci adăugăm două gălbenuşuri crude şi două albuşuri spumă. Potrivim sarea şi piperul.
Ungem ceşti pentru sufleu care merg la cuptor sau un vas de sticlă rezistentă la foc, umplem cu compoziţie şi le dăm la cuptor, la foc potrivit. Le scoatem după 12-15 minute.
Sufleul se serveşte imediat ce se scoate din cuptor.
Sufleu de praz cu emmenthal din: unt, ulei, praz, lapte, faina, oua, branza emmenthal, sare, piper. Ingrediente: 1 lingura unt 1 lingura ulei 3 linguri unt 2 fire praz, tocat 300ml lapte 25 gr faina 4 oua 75 gr branza emmenthal, rasa sare si piper Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180C. Ungeti cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.