Sufleu de raci

Printeaza

Sufleu de raci din: raci, sos alb, cascaval, sare, piper, oua.

Ingrediente:Sufleu de raci

  • 20-25 raci
  • 10 linguri sos alb
  • 1 lingură caşcaval (parmezan)
  • sare
  • piper
  • 2 oua

 

 

Mod de preparare:

Preparăm un sos alb, mai gros decît de obicei. Adăugăm caşcaval ras, sare şi piper.

Curăţăm gîturile de la racii fierţi, le tăiem în felii de 1-2 cm şi le punem în sosul alb.

Peste sos şi peste raci adău­găm două gălbenuşuri crude şi două al­buşuri spumă. Potrivim sarea şi piperul.

Ungem ceşti pentru sufleu care merg la cuptor sau un vas de sticlă rezistentă la foc, umplem  cu compoziţie şi le dăm la cuptor, la foc potrivit. Le scoa­tem după 12-15 minute.

Sufleul se serveşte imediat ce se scoate din cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Sufleu de praz cu emmenthal

Sufleu de praz cu emmenthal

Sufleu de praz cu emmenthal din: unt, ulei, praz, lapte, faina, oua, branza emmenthal, sare, piper. Ingrediente:  1 lingura unt 1 lingura ulei 3 linguri unt 2 fire praz, tocat 300ml lapte 25 gr faina 4 oua 75 gr branza emmenthal, rasa sare si piper   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180C. Ungeti cu […]

 

Sufleu de legume cu bacon

Sufleu de legume cu bacon

Sufleu de legume cu bacon din: bacon, ceapa verde, ghimbir, piper, oua, albus de ou, lapte, sare. Ingrediente: 6 felii de bacon fiert, tocat 1/2 cana ceapa verde, tocata 1 lingura de ghimbir, proaspat ras 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat 6 oua 4 albusuri de ou 1 cana lapte degresat 1/4 lingurita de sare […]

 

Sufleu de paste cu somon

Sufleu de paste cu Camembert

Sufleu de paste cu Camembert din: penne, sare, ceapa verde, dovlecel, ardei gras, sunca, ulei, piper, boia de ardei, patrunjel, banza camembert, oua, smantana si lapte. Ingrediente: 350 g penne sare 2 cepe verzi 1 dovlecel 1 ardei gras mic 200 g sunca fiarta 2 linguri ulei piper boia de ardei, dulce 1 lingura patrunjel […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.