Sufleu de spanac cu branza si parmezan

Printeaza

Sufleu de spanac cu branza si parmezan din: oua, unt, parmezan, usturoi, faina, lapte, spanc, branza, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 4 ouă
  • 5 linguri unt
  • 2 linguri parmezan
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 linguri făină
  • 250 ml lapte
  • 500 g spanac congelat
  • 150 g brânză tare rasă
  • sare si piper

Mod de prepaare:

Decongelezi spanacul şi-l laşi la scurs. Ungi formele de brioşe cu 1 lingură de unt şi pui parmezan. Topeşti restul de unt într-o tigaie, asezonezi cu sare şi piper după gust, adaugi spanacul şi usturoiul zdrobit.

După ce spanacul nu mai lasă zeamă, adaugi făina şi laptele. Laşi să dea câteva clocote, după care stingi focul.

Incorporezi brânza şi gălbenuşurile unul câte unul. Baţi albuşurile spumă tare şi le adaugi în compoziţie, amestecând uşor.

Umpli formele şi le dai la cuptor, încălzit în prealabil, 30 de minute.

Sufleu de spanac cu branza si parmezan

Sufleu de parmezan şi trufe negre, cu sos cremos de branză

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.