Salată de Fructe Tropicale cu Kiwi: Un Desert Răcoritor și Exotic din: kiwi, ananas, mango, suc de portocale, miere, frunze de menta. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de desert sănătos și răcoritor, această salată de fructe tropicale cu kiwi este alegerea perfectă. Combinația de kiwi, ananas, mango și sucul proaspăt de portocale nu numai […]
Sufleu de spanac cu cascaval si smantana
PrinteazaSufleu de spanac cu cascaval si smantana din: spanac, oua, ceapa, smantana, pesmet, cascaval, sare, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 4 ouă
- 1 ceapă
- 3 linguri smântână
- 5 linguri pesmet
- 100 g caşcaval ras
- 1 praf sare
- 3 linguri ulei
Mod de preparare:
Opăreşti spanacul 5 minute în apă clocotită, apoi îl pui la scurs. Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă cu sarea.
După ce s-a răcit spanacul, îl tai mărunt şi îl căleşti uşor într-o lingură de ulei împreună cu ceapa tăiată julien. Laşi la răcorit, apoi adaugi 2 linguri de pesmet, smântână, gălbenuşurile bătute separat, caşcavalul şi, la final, încorporezi, de sus în jos, albuşurile spumă.
Ungi o tavă cu restul de ulei, presari pesmetul rămas şi torni compoziţia. Dai tava la cuptorul încins aproximativ 1 oră.
Sufleu de spanac cu cascaval si smantana
Pofta buna!