Sufleu cu spanac şi ciuperci
PrinteazaO reteta foarte simpla de sufleu cu spanac, ciuperci, unt, sare, piper, ciuperci champignon, faina, lapte, smantana, branza cu verdeata, gorgonzola si camembert.
- 300 g penne
- 300 g spanac
- 4 linguri unt
- sare,
- piper
- 500 g ciuperci champignon
- 2 linguri făină
- 500 ml lapte
- 50 g smântână
- 100 g brânză cu verdeaţă
- câte 100 g gorgonzola şi camembert
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căliţi spanacul într-o lingură de unt, apoi condimentaţi-l. Prăjiţi ciupercile într-o lingură de unt circa 2 minute. Topiţi 2 linguri de unt şi prăjiţi acolo făina.
Turnaţi laptele şi fierbeţi circa 5 minute, amestecând continuu, adăugaţi smântână şi 2/3 din brânză, apoi condimentaţi totul.
Incingeţi cuptorul la 190°C. într-o formă unsă cu ulei, amesteccaţi spanacul, pastele şi ciupercile. Turnaţi sosul şi presăraţii brânza. Coaceţi sufleul 15-20 de minute.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- sufleu de spanac cu ciuperci