Sufleu de telemea

Printeaza

Sufleu de telemea din: unt, faina, lapte, oua, telemea, nucsoara, piper.

Ingrediente:

  • 60 g unt
  • 50 gfăină
  • 500 ml lapte
  • 4 ouă
  • 125 g telemea sărată bine scursă
  • un pic de nucşoară
  • piper

 

Mod de preparare:

Sufleu de telemea: Laptele si nucşoara se fierb. într-o tigaie se topeşte untul. Se pune făina peste unt, se amestecă şi apoi se toarnă laptele.

Se adaugă gălbenuşurile, amestecând după fiecare, apoi brânza rasă.

Se bat albuşurile spumă şi se adaugă. Se ung forme individuale de copt sau una mare, se pune aluatul şi se lasă 25 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.