Sufleu de ton cu paste si spanac
PrinteazaO reteta de sufleu de ton cu paste si spanac din: spanac, ton, paste, smantana, usturoi, ulei, sare, piper, rosii decojite, oregano, oua si parmezan.
- 150 g spanac
- 1 conserva ton
- 500 g paste scurte
- 400 ml smantana
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 600 g rosii decojite din conserva
- 1 linguria oregano uscat
- 2 oua
- 100 g parmezan
Mod de preparare:
Se lasa sa se decongeleze spanacul. Se scurge tonul si se faramiteaza cu furculita. Se toaca usturoiul. Se incinge uleiul si se caleste usturoiul. Se adauga rosiile, sare, piper si oregano. Sosul se lasa sa fiarba la foc moale 10-15 minute.
Se incinge cuptorul la 200 C. Pastele se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se scurga. Se amesteca pastele si pestele impreuna cu sosul; se aseaza intr-o forma de sufleu unsa.
Se amesteca ouale cu smantana si parmezan; se sareaza, se pipereaza si se inglobeaza spanacul. Se toarna peste sufleu si se coace 25 minute.
Sufleu de ton cu paste si spanac
Pofta buna!