Sufleu de Păstârnac din: pastarnac, unt, faina, lapte, oua, branza maturata, nucsoara, sare, piper. Redescoperă păstârnacul printr-o rețetă sofisticată și surprinzător de simplă. Păstârnacul, cu aroma sa dulceagă și ușor picantă, este baza perfectă pentru un sufleu cremos și aerat. Oferind o combinație ideală între nutrienți și gust, acest sufleu promite să fie un hit […]
Sufleu turcesc
PrinteazaSufleu turcesc din: carne de vita, galbenusuri, pesmet, oregano, boia, ceapa, usturoi, paine, ulei, rosii.
- 400 g carne tocata de vită
- 5 gălbenuşuri
- 4 linguri pesmet
- 1 lingură oregano uscat
- sare, piper
- 1/2 linguriţă boia de ardei dulce
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 4 linguri ulei de măsline
- 300 g pâine tăiată bucăţi
- 250 g iaurt cremos
- boia de ardei iute
- 250 g roşii cherry tăiate în jumătate
Preparare:
Frământaţi carnea tocată, 1 gălbenuş, pesmetul, oregano, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce.
Tocaţi ceapa şi 1 căţel de usturoi, apoi adăugaţi-le în amestecul de mai sus.
Incingeţi cuptorul la 225°C. Ungeţi forma de sufleu cu restul usturoiului.
Presăraţi înăuntru bucăţile de pâine şi prăjiţi-le circa 4 minute. După aceea, luaţi-le de pe foc. Reduceţi temperatura la 180°C.
Amestecaţi iaurtul, 4 gălbenuşuri, 2 linguri de ulei, sare, piper şi boiaua de ardei iute.
Aşezaţi în formă roşiile, chiftelele, crutoanele şi sosul de iaurt, apoi coaceţi totul cca. 15-20 de minute.
Eventual ornaţi sufleul cu puţină verdeaţă.
Sufleu turcesc
Sufleu de parmezan din: unt, faina, lapte, parmezan, oua si pesmet. Ingrediente: 200 gr unt 3 linguri faina 1/2 l lapte 150g parmezan ras (sau cascaval) 5 oua pesmet Mod de preparare Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina […]
Pofta buna!