Sufleu de varza cu smantana

Printeaza

Sufleu de varza cu smantana din: varza, unt, smantana, oua, pesmet, faina, cascaval, sare.

Ingrediente:

  • 800 g varză albă
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • 3 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 5 linguri făină
  • 25 g caşcaval
  • sare
  • unt şi pesmet pentru uns şi tapetat

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală şi se opăreşte varza, după care se taie fideluţă şi se amestecă bine cu untul (75 g) frecat cu faină, smântână (75 g), caşcavalul ras, sarea, gălbenuşurile şi, la urmă, albuşurile bătute spumă.

Se toarnă compoziţia într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet, se adaugă deasupra restul de unt, de smâmtână şi pesmetul, se pune în cuptorul încins, la foc iute, 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.