Sufleu de vinete cu lapte

Printeaza

Sufleu de vinete cu lapte

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 4 ouă
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură făină
  • 1 cană lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Sufleu de vinete cu lapte: Coci vinetele pe o tablă pe aragaz, apoi le laşi pe un suport de lemn să se scurgă zeama şi să se răcească.

Le cureţi de coajă, le toci şi le pui deoparte până pregăteşti sosul alb astfel: încălzeşti untul într-o tigaie, adaugi apoi făina in ploaie şi, după ce s-a rumenit, stingi cu laptele şi laşi sosul pe foc până se îngroaşă.

Când e gata îl iei de pe foc şi după ce s-a răcit, îl amesteci cu vinetele tocate şi gălbenuşurile.

Baţi apoi albuşurile spumă cu un praf de sare şi le încorporezi în compoziţie amestecând de sus în jos. Pui compoziţia într-un vas uns cu unt şi o dai la cuptor pentru 25-30 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

Salată de Rucola cu Parmezan: Rețetă Simplă

Salată de Rucola cu Parmezan: din: rucola, parmezan, ulei de masline, suc de lamaie, sare de mare, piper, nuci sau seminte. Salata de rucola cu parmezan este o combinație clasică, apreciată pentru gustul său distinct și textura crocantă. Această rețetă simplă, dar elegantă, aduce în farfurie o explozie de arome, fiind perfectă pentru o cină […]

Curry de Linte Vegetarian: Savoarea Autentică Indiană la Tine Acasă

Curry de Linte Vegetarian: Savoarea Autentică Indiană la Tine Acasă din: linte rosie, ceapa medie, usturoi, ghimbir, rosii pasate, ulei vegetal, curry, curcuma, coriandru, sare, piper. Curry-ul de linte reprezintă o îmbinare perfectă de arome și texturi, aducând în bucătăria dumneavoastră esența culinară a Indiei. Acest preparat vegetarian nu este doar incredibil de gustos, dar […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • sufleu de vinete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.