Sufleuri si Budinci

Printeaza

Sufleuri si Budinci:

Sufleu_de_peste_cu_legume

Sufleu de peste cu legume

Sufleu de peste cu legume din: file de peste, telina, oua, morcovi, lapte, lamaie, faina, unt, sare, piper, capere. Ingrediente: 500 g file de peşte 1 ţelină 4 ouă 1 morcov 200 ml lapte 1 lămâie 50 g făină 100 g unt sare piper capere   Mod de preparare: Cureţi fileurile de peşte de pieliţe, […]

Sufleu_de_cartofi_cu_nucsoara

Sufleu de cartofi cu nucsoara

Sufleu de cartofi cu nucsoara din: cartofi, ceapa, unt, faina, lapte, sare, nucsoara, unt, patrunjel. Ingrediente: 800 g cartofi 2 cepe 40 g unt 40 g făină 250 ml supă de legume 250 ml lapte sare nucşoară unt pentru uns forma de copt pătrunjel pentru ornat   Mod de preparare: Cartofii se spalâ, se curăţă […]

Sufleu_de_praz

Sufleu de praz

Sufleu de praz din: praz, sunca, cascaval, oua, amidon, lapte, unt, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 1 kg praz 200 g şuncă slabă 200 g caşcaval sau parmezan 5 ouă 4 linguri amidon alimentar 200 ml lapte dulce pasteurizat 50 g unt sau margarină piper negru măcinat sare 1/2 legătură verdeaţă   Mod de preparare: Cureţi prazul, […]

Budinca de branza de vaci

Budinca de branza de vaci

Budinca de branza de vaci din: branza de vaci, oua, zahar pudra, stafide, sare, unt. Ingrediente: 600 g brânză de vaci 3 ouă 150 g zahăr pudră 100 g stafide un praf sare 25 g unt   Mod de preparare: Brânza se mixează cu zahărul pentru a obţine o cremă fină. Se adaugă gălbenuşurile frecate […]

Budinca_de_cartofi_cu_ceapa

Budinca de cartofi cu ceapa

Budinca de cartofi cu ceapa din: cartofi, ceapa, unt, oua, smantana, ulei, faina, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 600 g cartofi 4 cepe mari 2 linguri unt 3 ouă 150 ml smântână 1 lingură ulei 1 lingură făină 100 g caşcaval sare piper   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi ceapa, după care le pui la […]

Budinca de varza cu oua

Budinca de varza cu oua

Budinca de varza cu oua din: oua, varza, unt, faina, branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: 7 ouă 300 g varză 50 g unt 1 linguriţă rasă făină 100 g brânză rasă 100 g smântână sare piper negru măcinat   Mod de preparare: Fierbi varza în apă uşor sărată, până se înmoaie. O scurgi bine şi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.