Coaste de miel, legume la gratar si sos pesto din: orez, coaste de miel, vanata, dovlecei, ceapa, rucola, sos pesto. Ingrediente: 3 ceşti de orez parfumat Thai 650 g de coaste de miel (într-o singură bucată) 1 vanătă 2 dovlecei 1 ceapă roşie 10 g de rucola 50 ml de sos pesto Mod de preparare: […]
Pulpa de miel cu cardamom
Pulpa de miel cu cardamom din: pastai de cardamom, cuisoare, scortisoara, foi de dafin, seminte de chimion, ardei, usturoi, ulei, ghimbir, pulpa de miel, iaurt, coriandru, seminte de fenicul, migdale, lipii. Ingrediente: 2 păstăi de cardamom negru 8 păstăi de cardamom verde 6 cuişoare 1 baton de scorţişoară 2 foi de dafin 2 linguriţe seminţe […]
Pulpa de miel marinata cu garnitura de pilaf cu ciuperci si rosii umplute cu oua
Pulpa de miel marinata cu garnitura de pilaf cu ciuperci si rosii umplute cu oua Ingrediente: 1,500 kg pulpă de miel 200 g orez 200 g ciuperci 100 g zarzavat 1 ceapă cimbru sare piper 150 g unt 12 roşii potrivite 3 ouă 1 lingură sos alb 1/21 vin roşu Mod de preparare: Pulpa […]
Piept de miel umplut cu legume cu garnitura de sote de morcovi si mazare si cartofi ducesa
Piept de miel umplut cu legume cu garnitura de sote de morcovi si mazare si cartofi ducesa Ingrediente: 1 piept mare de miel grăsuţ (circa 1,500 kg) sare piper 2 ouă 150 g unt 1 felie franzela 2 fire ceapă verde 500 g morcovi 500 g mazăre fină 400 g cartofi 1 lingura făină 1/2 […]
Cotlete de miel la gratar cu garnitura de legume de sezon
Cotlete de miel la gratar cu garnitura de legume de sezon Ingrediente: 1,600 kg cotlet de miel 120 g unt sare piper 600 g legume de sezon Mod de preparare: Se taie 12 cotlete, se bat puţin cu satirul, se ung cu unt, se dă sare şi puţin piper şi se frig la grătar […]