Sufleu cu ton

Printeaza

Sufleu cu ton

Sufleu cu ton

Ingrediente:

Aluat:

  • 250 g faina
  • 125 g unt rece
  • putina sare
  • 1 ou

Toping:

  • cate 75 g mazare, morcovi, praz
  • sare
  • 2 cepe
  • 2 cutii ton in suc propriu
  • 5 oua
  • 200 ml smantana
  • 100 g branza rasa
  • piper

Mod de preparare:

Framantati ingredientele pentru aluat, infasurati-l in folie si dati-l 20 min. la rece.  Opariti legumele.

Taiati ceapa inele. Ungeti o forma de sufleu, tapetati-o cu aluatul.

Presarati tonul si legumele. Bateti restul ingredientelor si tumati-le peste sufleu. Coaceti 45 min la 175°C.

Sulfeu cu ton

Sulfeu cu ton.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.